Fyll i din e-postadress och ditt telefonnummer. "inkl. landsnummer" nedan och klicka sedan på knappen för att fortsätta till nedladdningssidan.

    Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge. Läs mer om vår policy här.


    +46 31 99 49 70

    Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!
    Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge oss.

      Eller vill du skicka ett meddelande till oss?
      Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge oss.

        Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.Läs mer om vår policy här.

        +46 31 99 49 70

        Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan!
        Genom att skicka detta meddelande samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge oss.

          Våra maskiner - slipmaskiner, Industridammsugare, verktyg m.m

          Vad är en golvslipmaskin?

          Golvslipmaskiner är kraftfulla verktyg som är speciellt designade för ytbehandlingsuppgifter, såsom slipning och polering av betonggolv. De är utrustade med roterande slipande skivor som aggressivt tar bort material från golvytan och ger en jämn och färdig yta. Det finns olika typer av golvslipmaskiner på marknaden, inklusive planetmaskiner, roterande golvslipmaskiner och enkelskivsmaskiner.

          Slipning av betonggolv med en golvslipmaskin av märket Scanmaskin 18 i motljus.

          Planetmaskiner är utrustade med flera slipande skivor som roterar åt olika håll och är monterade på en central nav. Dessa planetmaskiner används vanligtvis för tunga ytbehandlingsuppgifter, såsom att ta bort tjocka beläggningar eller slipa ner betong för att exponera aggregat. De är också effektiva för att ta bort fläckar och ojämnheter från golvytan.

          Roterande golvslipmaskiner, som också kallas svängmaskiner, är utrustade med en enda slipande skiva som roterar i en cirkelrörelse. Dessa golvslipmaskiner lämpar sig för medium till lätta ytbehandlingsuppgifter, såsom att ta bort tunna beläggningar eller jämna ut ojämna betongytor.

          Enkelskivsmaskiner, som också kallas kantmaskiner, är utrustade med en enda slipande skiva som roterar fram och tillbaka. Dessa kantmaskiner är lämpliga för lätta ytbehandlingsuppgifter och används oftast för avslutnings- och kantarbete.

          Det är viktigt att välja rätt storlek och typ av golvslipmaskin för den specifika uppgiften och ytan. Många golvslipmaskiner har också olika funktioner och tillbehör som gör ytbehandlingsprocessen mer effektiv och enkel.

          Golvslipmaskiner för en bättre slipprocess

          Scanmaskin erbjuder ett brett utbud av golvslipmaskiner för olika typer av sliparbeten. Vi erbjuder golvslipmaskiner för det allra minsta sliparbetet till de största projekten. Vi vill att det ska vara lätt för operatören att använda sig utav våra golvslipmaskiner därav har användaren stått i fokus vid framtagandet av samtliga maskiner.

          Miljöpåverkan är en viktig fråga för oss, och vi strävar alltid efter att minimera vår påverkan på miljön. Därför har vi bland annat valt att konstruera våra golvslipmaskiner i högkvalitativa material utav svenska leverantörer där hela 94% av maskinen är återvinningsbar. Läs mer om våra golvslipmaskiner.

          Stoftavskiljare som integrerar med våra golvslipmaskiner

          En industridammsugare från Scanmaskin är ett måste vid sliparbeten. För att uppnå en sund arbetsmiljö är det viktigt att hålla arbetsplatsen ren från stoft, betongdamm och mikropartiklar. Våra industridammsugare har hög driftsäkerhet och prestanda och högkvalitativa lösningar för hantering av slipdamm. Genom att integrera dammsugarna med Scanmaskin slipmaskiner skapar vi en näst intill dammfri miljö för dig som arbetar. De flesta av våra stoftavskiljare är H-certifierad av tredje part, vilket bekräftar hög kvalitet och tillförlitlighet.

          Vi har olika storlekar på våra industridammsugare för att passa olika typer av arbeten och slipmaskiner. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativa produkter som ger tillförlitlighet och användarvänlighet till slutanvändaren. Prova våra dammsugare och upplev skillnaden själv! Våra Industridammsugare hittar du här.

          Du hittar även olika verktyg, mattstrippers, fräsar, glättare, blästermaskiner, golvpolerare. Allt för ditt golvprojekt.

          Har du funderingar över vilken typ av golvslipmaskin som du behöver är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

          Önskar du hyra en Scanmaskin hittar du uthyrare här på vår sida.

          Återförsäljare

          Här får du som återförsäljare tillgång till allt marknadsmaterial på en och samma plats.

          Service

          Här får du tillgång till all information som berör underhåll av din maskin, produktinformation och registrering av produkter.

          Instagram

          Här finns vi

          Loading map

          Laddar
          offert-block offert-block offert-block

          Ladda ner slipguiden!

          Scanmaskin är tillverkare av golvslipnings-, ytbehandlings- och poleringsutrustning. Vi har ett brett sortiment av slip-och polermaskiner och stoftavskiljare.

          KLICKA HÄR